Емил Драгнев

Емил Драгнев(масажист)
МАСАЖЕН ТЕРАПЕВТ

Накратко за мен

От ранна детска възраст започнах да се занимавам активно със спорт. Минах през много спортове, докато не открих спортната акробатика. Тя ми помогна много с личностното ми развитие, но най-вече ме научи на дисциплина и самоконтрол. Записах се да уча в спортното училище в град Бургас и още на първата година завоювах спортни отличия на Републиканско първенство. Последваха много награди,медали и купи на различни състезания и спортни мероприятия. След основното ми образование, записах да уча висше в Националната спортна академия в София с треньорски профил.Обучавах малки деца в направлението на спортната акробатика и скоковете на батут.

През втората година на обучението си, реших да добавя още една квалификация към развитието си. Изкарах курс за масажи в Националната спортна академия. Не очаквах толкова много да ми хареса, но след всеки изпълнен масаж все повече и повече разбирах, че това е професията за мен.

 

Работих в спа центрове, където се научих на още много масажни техники и терапии. От 2018 година работя самостоятелно в масажни студиа. В края на 2019 година отворих масажно студио Дилем в град Бургас.

През 2019г. завърших и висшето си образование. Записах да уча магистратура с направление Храни,хранене и диететика. Не след дълго започнах да изготвям персонални хранителнирежими и тренировки.